Return to site

HUR GÖR DU EN DÅLIG DAG TILL EN BRA DAG?

Hur gör du en dålig dag till en bra dag?

Många frågar mig om hur jag lyckas hålla humöret och framfarten uppe hela tiden... Sanningen är att det gör jag inte. Jag misslyckas, jag kapitulerar och ibland är det väldigt nära att jag ger upp.

Men det finns EN vetskap som får mig på banan igen. Den vetskapen slår aldrig fel. UTVECKLING GÖR ONT. Den är rörig, distraherande, energidränerande och förvirrande.

När vi har en tuff dag, spelar många offer. Vi klagar, ger upp, skyller ifrån oss och känner oss allmänt maktlösa.
Men du min vän, som valt att leva som entreprenör. Du är annorlunda. Du är en change maker, en fantastisk producent och en ledare som vågar ta nya vägar.

Du kommer att ha tuffa dagar som alla andra, men när den slår dig - kom ihåg dessa sex ståndpunkter:

1. Utvecklingens natur är rörig. Det spelar ingen roll om det rör sig om relationer, business eller hälsa. När du utvecklas kommer det först att göra ont. Så när du känner smärtan, motståndet, kapituleringen, energidräneringen. Istället för att ta ett steg bakåt - möt motståndet och kliv framåt fantastiska ledare!

2. När du har en tuff dag. Ta fram entreprenören i dig. Jaga möjligheter som dyker upp i situationen och gör det bästa med det! Du är inte vem du är när allt bara flyter på - du möter ditt riktiga jag och kapacitet i stormarna. Sikta på landet och ta dig igenom stormen.

3. Behåll livsperspektivet. Fråga dig själv om du är hemlös eller döende? Är du inte det är du en rik man/kvinna. Fortsätt vara tacksam i krissituationer.

4. Fokus. Under en hård dag kan det bli lätt att tycka synd om dig själv och fokusera på allt som inte fungerar. Lägg fokus på möjligheterna och vad du behöver göra för att få det att fungera. Stäng av bruset och kom ihåg vilka massiva resultat du vill uppnå i livet.

5. Energi. När en hård dag smäller till är det läge att gå inåt. Ta hand om ditt inre välmående. Skogspromenad. Meditation. Skriv dagbok. Ät nyttigt. Träna din kropp.

6. Vision. Fokusera på ett spännande mål. Låt en tuff dag knocka dig. Res dig upp med större övertygelse om att nå din vision!

​Jag hedrar dig och ser upp till att du inte längre vill vara ett offer. En tuff dag kan bli en dag som du känner dig jävligt stolt över dig själv! Fortsätt briljera!

Benjamas Plumarpurn

VD, BRAVE GENERATION

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly