• BRAVE WOMENS DAY

  VÄLKOMMEN PÅ MIDDAG, BUBBEL & FÖRELÄSNINGAR MED ANDRA ENTREPRENÖRSKVINNOR SOM DU!

 • JA, lägg till mig på gästlistan!

 • VÄLKOMMEN TILL BRAVE WOMENS DAY

  Onsdag den 14 mars kl. 18.00 - 22.00​ på Stockholm Foajé, Klarabergsviadukten 90, Stockholm City

  Benjamas Pluma

  Grundare

  När jag var liten och skulle lära mig om människor som förändrat världen, fick jag nästan alltid se upp till män. Så ska det inte behöva vara. För mig är det en självklarhet att nästkommande generationer ska växa upp med lika många kvinnliga förebilder.

   

  IDAG

  Mitt företag, Brave Generation, positionerar professionella kvinnor till deras nästa nivå av framgång för jag har sett vad som händer när en entreprenöriell kvinna får rätt kombination av utmaning, nätverk, uppmuntran och digital träning, samt grafisk hjälp.

   

  Denna generation av kvinnor kan vara just de förebilder vi behöver för att förändra världen, och jag är fast besluten att få det att hända.

   

  Ses personligen snart.

   

  - Benjamas Plumarpurn

  KVÄLLENS FÖRELÄSARE

  BYGG DIN PONDUS ONLINE

  BENJAMAS PLUMARPURN

  VAD SKA DU LÄGGA UPP PÅ FACEBOOK , LINKEDIN & YOUTUBE FÖR ATT FÅ MER FÖRTROENDE FÖR DITT VARUMÄRKE?

   

  Under kvällen kommer Brave Generations grundare, Benjamas Plumarpurn att ge dig tre kraftfulla verktyg för att fylla dina sociala medier med kontinuerlig och relevant innehåll som ökar ditt varumärkes pondus online!

  FÄNGSLANADE HISTORIER

  ANNA-MARIA EKBLAD

  FÖRKASTA HISSPITCHEN OCH BERÄTTA EN FÄNGSLANDE HISTORIA SOM GER DIG AUKTORITET PÅ 30 SEKUNDER.

   

  Under kvällen kommer författaren och föreläsaren Anna-maria Eklblad ge dig fyra effektiva verktyg för att fånga din publik, dina följare och dina kunder på 30 sekunder utan den gammalmodiga hisspitchen.

  GÅ FRÅN INTESSANT TILL INTRESSERAD

  INGELA FAGERLUND

  SOM KARRIÄRSKVINNOR HAR VI LÄRT OSS ATT VISA FRAMFÖTTERNA MEN ATT HELA TIDEN BEVISA VAD DU GÅR FÖR HAR SITT PRIS.

   

  Ingela Fagerlund var karriärskvinnan som alltid var redo för nya utmaningar som hon genomförde galant . Detta ledde henne till toppchef positioner på marknadsledande bolag men tomhetskänslan försvann inte... Hon behövde finna den största segern någonannanstans. Kom och hör hennes historia om hur hon fann sin seger och hjälper andra chefer och ledare att göra detsamma.

  KVÄLLENS PROGRAM:

  BRAVE START
  Kvällen öppnas av Benjamas Plumarpurn, Brave Generations grundare, som berättar missionen bakom Brave Womens Day. Vi avnjuter sedan en härlig middag tillsammans och knyter nya kontakter.

  BRAVE FÖRELÄSNINGAR
  Lyssna på inspirerande föreläsningar från kvällens talare, som kommer att inspirera dig i hur du får auktoritet och pondus online, vänder ditt kaos till framgångssagor och hittar den äkta segern som prestationer aldrig kommer kunna ge dig.

   

  BRAVE UPPLEVELSER
  Förutom härlig middag, gott sällskap och kraftfulla föreläsningar kommer vi att dansa, meditera och sätta vårt mål och vision för 2018 - tillsammans.

  KOSTAR DET NÅGOT & VAD INGÅR?

  Det kostar 525 kr som betalas på plats i restaurangen med swish eller kontokort. I priset ingår föreläsningar, dryck och middag som består av en härlig libanesisk buffé.

  Bokning är bindande. Blir du sjuk eller upptagen kan din plats överlåtas till någon annan. Du betalar på plats i restaurangen med swish eller kontokort. Vid frånvaro skickas en faktura på 525:- inkl. moms i efterhand.

  KLÄDSEL?

  Klä upp dig och känn dig lite finare just denna kväll :-)

 • JA, lägg till mig på gästlistan!

 • HITTA HIT

  Vi ses på Stockholm Foajé, Klarabergsviadukten 90
  (vid T-Centralen/Centralstationen)

 • KONTAKTA OSS

  EVA HELLEBLAD, VÅR OFFICE MANAGER HJÄLPER DIG!

  eva@bravegeneration.se

  +46 (0)70-202 67 88