• VÄLKOMMEN TILL BRAVE WOMENS DAY

  Onsdag den 14 mars kl. 18.00 - 22.00​ på Stockholm Foajé, Klarabergsviadukten 90, Stockholm City

  KVÄLLENS FÖRELÄSARE

  DIGITAL MARKNADSFÖRING

  BENJAMAS PLUMARPURN

  När jag var liten och skulle lära mig om människor som förändrat världen, fick jag nästan alltid se upp till män. Så ska det inte behöva vara. För mig är det en självklarhet att nästkommande generationer ska växa upp med lika många kvinnliga förebilder.

   

  IDAG

  Mitt företag, Brave Generation, positionerar professionella kvinnor till deras nästa nivå av framgång för jag har sett vad som händer när en entreprenöriell kvinna får rätt kombination av utmaning, nätverk, uppmuntran och digital träning, samt grafisk hjälp.

   

  Denna generation av kvinnor kan vara just de förebilder vi behöver för att förändra världen, och jag är fast besluten att få det att hända.

   

  Ses personligen snart.

   

  - Benjamas Plumarpurn

  KVÄLLENS PROGRAM:

  Kl. 18.00 - HÄRLIG MIDDAG MED ENTREPRENÖRSKVINNOR
  Kvällen startar med en härlig middag på Stockholm Foajén med andra drivna entreprenörskvinnor som du och Benjamas Plumarpurn, Brave Generations grundare, som berättar om bakgrund, vision och mission med att bygga upp en global community för entreprenörskvinnor med start i Sverige.

  Kl. 20.00 - PINK OFFICE TOUR
  Kvällen fortsätter med ett glas bubbel (Benjamas bjuder) i en glamourös miljö i THE PINK OFFICE. Platsen där Benjamas coachar entreprenörskvinnor, VD:ar och projektledare, samt filmar in Benjamas TV i en kraftfull rosa miljö.

  Kl. 21.00 - KONTAKTBYTE
  Kvällen avslutas med att alla middagsgäster byter kontaktinformation.

   

  * Är du intresserad av att bli medlem, bokar du in mötet på plats. Annars kommer du för middagen och nätverkandets skull, som du är välkommen på så många gånger du vill!

  KOSTAR DET NÅGOT?

  Du betalar endast för din middag (200kr för en huvudrätt). Bokning är bindande. Blir du sjuk eller upptagen kan din plats överlåtas till någon annan, som får din valda middagsrätt.

  KLÄDSEL?

  Klä upp dig och känn dig lite finare just denna kväll :-)

  MEDLEMSINFO

  Är du medlem och har rekommenderat oss till din vän kan du kopiera denna länk till hen, så hon/han kan skriva upp sig på gästlistan här: www.bravegeneration.se/middag. Skriv gärna upp dig själv på gästlistan (om du inte redan har gjort det).