• Personuppgift-och sekretesspolicy

  Vi på Brave Generation AB hanterar personuppgifter med stor respekt och allvar. Detta dokument om personuppgiftspolicy förklarar hur vi ser på personuppgifter, hur vi hanterar dem och hur det påverkar dig som användare av vår webbsajt.

  Med dig menas du som deltagare i och användare av bravegeneration.se, bravegenerationacademy.com och benjamaspluma.com webbsajter. Med vår menas vi som Brave Generation AB. Med vår webbsajt menas bravegeneration.se, bravegenerationacademy.com och benjamaspluma.com.

   

  1 – Vad gör vi med din information?

  När du köper något från vår webbsajt, som en del av köp och säljprocessen, samlar vi in personlig information som du ger oss, t.ex. namn, företagsnamn, adress, telefonnummer och e-postadress. Det gör det möjligt för oss att både leverera de tjänster och produkter som du köpt, samt att erbjuda support.

  När du besöker vår webbsajt, får vi automatiskt tillgång till din dators IP-adress. Det ger oss information om vilken webbläsare, operativsystem och skärmstorlek du använder, vilket ger oss möjlighet att förbättra användarupplevelsen för alla våra användare.

  E-postmarknadsföring: Med ditt medgivande skickar vi dig e-post om våra tjänster och produkter. Det är både kostnadsfri och premium material (t.ex bloggar, videofilmer, arbetsböcker, white papers etc) men även information om olika events (t.ex webbinarier, frukostseminarier etc). Vi använder oss av marketing automation lösningen Infusionsoft som följer ditt engagemang i våra utskick (öppningsrate, vidarebefodrade mail, nedladdningar, klickningar etc).

   

  2 – Medgivande

  När du lämnar personlig information för att exempelvis slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, lägga order eller arrangera leverans av en produkt eller tjänst, anser vi att du har medgivit att vi samlar in det och använder det för specifika anledningar. Om vi frågar efter din personliga information av ett annat skäl ( t.ex om du börjar prenumerera på någon av våra e-postutskick och annan marknadsföring) frågar vi dig om ditt medgivande och ger dig även möjlighet att ta tillbaka ditt medgivande. Du kan ta tillbaka ditt medgivande när som helst genom att klicka på länken “unsubscribe” alternativt “avsluta prenumeration” som finns i varenda e-post som vi skickar i form av e-postmarknadsföring till dig. Du kan också höra av dig till oss när som helst till info@bravegeneration.se eller skicka ett brev till Brave Generation AB, Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm, Sweden.

   

  3 – Avslöjande

  Vi kan avslöja din personliga information om vi måste enligt gällande lagar och regler. Eller, om vår verksamhet och / eller webbsajt blir uppköpt eller går ihop med ett annat företag, kan din information bli överförd till de nya ägarna så att de kan fortsätta att sälja och support våra produkter och tjänster.

  VIKTIGT: Vi säljer inte och hyr inte ut din personliga information till någon tredje part.

   

  4 – Datalagring

  Betalningsväxeln vi använder oss av är Stripe. Dessa företag ger oss tillgång till en e-handelslösning som ger oss möjlighet att sälja och leverera våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras av Mailchimp, Stripe och Infusionsoft. De lagrar din data på säkra servrar bakom brandväggar. Om vi skickar fakturor till dig gör vi det via Billogram. Dina uppgifter i vårt faktureringssystem ligger lagrade på Billograms säkra servrar bakom brandväggar. Vår webbsajt är baserad på Strikingly. CMS och i denna databas lagras även dina användaruppgifter i form av användarnamn, namn och e-post för att du ska kunna logga in i våra tjänster och hämta våra produkter. Vår webbsajt driftas av ett svenskt hostingföretag med höga krav på säkerhet. När du blir kund hos oss kommer du också få tillgång till projektsystemet Basecamp där vi kommunicerar kring de tjänster och produkter du har köpt. Basecamp lagrar dina uppgifter och vår kommunikation på deras säkra servrar bakom brandväggar. Vårt CRM system är Mailchimp och Infusionsoft som är integrerat med Facebook för att hålla våra CRM retargeting kampanjer uppdaterade.

   

  5 – Tredjeparts-tjänster

  Generellt kan man säga att de tredjeparts-tjänster vi använder endast samlar in och använder information som behövs för att tillåta dem att leverera de tjänster som vi anlitat dem för. Men vissa tredjeparts-tjänster som t.ex. betalningslösningar, har deras egen personuppgiftspolicy som gäller för deras tjänst. Vi rekommenderar att du tar del av deras personuppgiftspolicy så att du får en bra uppfattning om hur de hanterar dina uppgifter. Tänk på att vissa av våra tredjeparts-leverantörer befinner sig i andra länder än kanske både du och vi. Så om du bestämmer dig för att slutföra ditt köp genom att använda någon av våra tredjeparts-leverantörer, kommer insamlingen av din information att gälla under deras lagar & regler i det område de verkar. När du lämnar vår webbsajt till en tredjeparts-leverantörs webbsajt, är du inte längre bunden av vår personuppgiftspolicy.

  Länkar: När du klickar på länkar på vår webbsajt, kan de länka till andra sajter. Vi är inte ansvariga för de personuppgiftspolicys som gäller för andra sajter och du uppmanas att läsa deras personuppgiftspolicy.

   

  6 – Säkerhet

  För att säkra din personliga information, tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens “best practices” för att säkerställa att vi inte tappar bort, felaktigt använder, ger tillgång till, avslöjar, ändrar eller förstör dina personuppgifter.

   

  7 – Kakor

  Vi använder kakor från Facebook och Google för att kunna utnyttja retargeting för personanpassad och riktad uppföljning.

   

  8 – Ändringar av denna personuppgiftspolicy

  Vi kommer regelbundet att uppdatera denna personuppgiftspolicy för att spegla eventuella ändringar i hur vi behandlar personuppgifter. Ändringar sker så fort vi har publicerat ändringarna på webbsajten. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att informera dig om dessa.

    Frågor och kontaktuppgifter

  Om du vill ha tillgång till, ändra något, lämna in ett klagomål, justera eller radera någon personlig information som vi har om dig, eller kanske helt enkelt vill ha mer information? Kontakta oss på info@bravegeneration.se eller skicka ett brev till Brave Generation AB, Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm, Sweden.